Auktoriserad verkstad för Citroën personbilar och transportbilar

Lagerstedtsfamiljen har 3 Citroën-märkesverstäder, Högdalen, Haninge och Skarpnäck.

På våra auktoriserade Citroën-verkstäder har vi den expertis som krävs för att underhålla och reparera din bil. Vi hjälper dig och ger råd under hela din Citroëns livslängd.

Oavsett om du har en helt ny bil eller av äldre modell kan vi ge dig högklassig service. Våra Citroën-tekniker utbildas regelbundet för att hålla högsta spetskompetens. Vår verkstad är utrustad med den senaste tekniska utrustningen och specialverktyg som krävs för dagens högteknologiska bilar. Vi erbjuder också försäljning av Citroëns reservdelar och Citroëns originaltillbehör.

Citroëns årliga service

Den årliga servicen ger en överblick över bilens skick. En väl underhållen bil håller längre och servicestämplar från en auktoriserad Citroën verkstad har också betydelse för andrahandsvärdet.

När du gör originalservice enligt serviceschema och eventuella ytterligare nödvändiga åtgärder ingår CITROËN NONSTOP utan kostnad.

  • Det ingår väghjälp vid driftstopp p.g.a. punktering, bränslestopp (ej tankning med fel bränsle), tekniskt eller elektriskt fel samt fel på billås, nyckel/fjärrkontroll/Smart key. Om driftstoppet inte kan åtgärdas på plats ombesörjs bärgning till närmaste auktoriserad verkstad.
  • Gäller till nästa servicetillfälle eller max. 12 månader.
  • Gäller tills bilen uppnått 15 000 mil eller då bilen är 10 år, från första registrering – det som först inträffar.

Läs mer om Citroën Nonstop här

Citroën Bas Service

Citroën Bas Service är en service som är utvecklat för Citroën-modeller, som är 5 år eller äldre. En välutbildad mekaniker kontrollerar bilen och byter ut grundläggande delar, så som olja och oljefilter. Servicen innefattar ochså kontroller av vitala delar för onormalt slitage och dess funktionalitet. Samt ett diagnostest i bilen system med elektronisk diagnostester. Till ett överkomligt pris, kan du känna dig trygg och säker i din bil.

När du hämtar bilen, kommer verkstaden att ge dig en överblick över eventuella nödvändiga och/eller nödvändiga reparationer på din bil.

Övrigt underhåll

 

Fönsterrutor

Visste du att skicket på bilens fönsterrutor inspekteras noga i samband med de regelbundna besiktningarna, och att det ibland kan resultera i ombesiktning? Skulle skador upptäckas på bilens framruta, sidospeglar, sidorutor, bakruta, framlyktor eller panoramaglastak kan våra sakkunniga tekniker hjälpa dig.

Våra tekniker är specialutbildade och följer de striktaste säkerhetsstandarderna vid montering av nya delar. Få fördelarna med den kvalitet och garanti som följer med originaldelar från Citroën.

Lyktor

Visste du att körning på natten innebär tre gånger större olycksrisk och dubbelt så stor risk för allvarliga olyckor? Dåliga lyktor kan få allvarliga konsekvenser: 25 % av alla olyckor beror på dålig sikt.

Citroëns lyktor har anmärkningsvärda egenskaper och tillverkas efter strikta specifikationer.

Fler länkar med mer info:

 

Citroëns hemsida

Gå direkt till Citroëns webshop för att beställa delar till din bil genom oss.
Citroëns webshop

Vårt erbjudande för din Citroën